ОП на КСБ

ОП Велико Търново чества Деня на строителя

Диана Димова, ОП на КСБ - Велико Търново

По традиция Областното представителство на КСБ във Велико Търново отбеляза професионалния празник на строителите с тържество. То се състоя на 7 ноември в ресторант Bella Vista, част от „Интерхотел Велико Търново“. Церемонията уважиха зам.-кметът на Велико Търново Георги Камарашев, главният архитект на Велико Търново Николай Малаков, кметът на Павликени Емануил Манолов, кметът на Горна Оряховица Николай Рашков, инж. Венцислав Ангелов, директор на Областно пътно управление – Велико Търново, комисар инж. Красимир Кръстев, директор на РДПБЗН – Велико Търново, Илиян Илиев, управител на „ВиК Йовковци“ ООД, и инж. Росен Трифонов, зам.-управител на дружеството, представители на сродни браншови организации. Сред официалните гости бяха инж. Любомир Шербетов, член на ИБ и на УС на КСБ, изп. директор на Камарата арх. Иван Несторов и Ренета Николова, прокурист и главен редактор на вестник „Строител“.

Събитието откри Венцислав Дончев, който приветства присъстващите с добре дошли. „През изминалата година ни се наложи да работим в нелека обстановка – в растяща инфлация, обектите станаха трудни за прогнозиране и съответно за изпълнение, но фирмите от ОП Велико Търново се справиха отлично. Пожелавам на всички въпреки предизвикателствата в следващите години да работим все по-добре и да имаме просперитет на попрището, което сме си избрали“, заяви Дончев и благодари на официалните гости, че са уважили събитието. Той отправи и специални благодарности към новоизбраните кметове в областта и добави, че разчита доброто сътрудничество между местните власти и ОП на КСБ - Велико Търново, да продължи. „Нека сме живи и здрави, да сме в добра кондиция и състояние на духа, за да се справяме успешно със своите задачи. Уважаеми колеги, честит празник!“, завърши Венцислав Дончев.

„От името на председателя на УС на Камарата на строителите в България инж. Илиян Терзиев искам да поднеса поздравления по случай професионалния празник на всички присъстващи на това прекрасно тържество. Използвам случая да благодаря на председателя на ОП Велико Търново Венцислав Дончев и на инж. Лю­бо­мир Шербетов, за всичко, което правят“, каза изп. директор на КСБ арх. Иван Несторов и пожела на българските строители да продължат да градят и да правят страната по-добро място за живот и бизнес. „Скъпи колеги, бих искал да Ви пожелая преди всичко здраве и късмет. Нека през следващата година на 26 октомври отчетем положителни резултати и нови успешно изпълнен обекти. Бъдете благословени“, бе поздравът на инж. Шербетов.

След официалните изказвания Венцислав Дончев, инж. Любомир Шербетов и арх. Иван Несторов заедно разрязаха празнична торта.