Новини

Честит рожден ден на инж. Любомир Качамаков!

Днес инж. Любомир Качамаков, зам.-председател на Управителния съвет на Камарата на строителите в България, председател на ОП на КСБ – София,  вицепрезидент на CICA и член на СД на в. „Строител“,  празнува рожден ден. Той получи поздравителен адрес от председателя на УС на КСБ инж. Илиян Терзиев.

„Използвам случая да изкажа своята признателност за сериозната Ви ангажираност към дейността на КСБ – за Вашата активна работа като зам.-председател на УС и председател на ОП София, както и за приноса Ви за утвърждаването на международния авторитет на организацията. Адмирации и за дейността Ви като член на СД на „Вестник Строител“ ЕАД. С Ваша помощ в. „Строител“ 15 години неизменно е Гласът на българския строител. Професионализмът, опитът и компетентността Ви безспорно са ценни за Камарата и за изданието на КСБ. Надявам се още дълги години заедно да допринасяме за просперитета на отрасъл „Строителство“ и за икономическия ръст на страната“, посочва в адреса инж. Терзиев.

Прокуристът и главен редактор на в. „Строител“ Ренета Николова връчи на инж. Качамаков поздравителен адрес от Съвета на директорите и екипа на изданието.

СД на „Вестник Строител“ ЕАД, прокуристът и гл. редактор на медията г-жа Ренета Николова и екипът на вестника пожелават на инж. Качамаков много здраве, щастие, радост и успехи!

Нека и занапред да постигаме заедно нови върхове!

Хубав празник!