Новини

Устойчиви решения за модернизацията на индустрията и инфраструктурата в България

„ЕЙЧ ЕЛ ЕС ТРЕЙД” ЕООД с престижно отличие за принос в „зелената“ трансформация на сектора

Живеем в епоха на забележителен прогрес, в която човешката изобретателност води до безпрецедентен напредък в глобалното развитие. Технологиите имат решаваща роля за устойчивото развитие на нашето общество, но също и материалите, и продуктите, които се влагат в обновяването на нашите градове и села.

„За „зелената” трансформация на българската икономика ние доставяме последно поколение изделия за железопътна инфраструктура, продукти и системи за изграждане на индустриални тръбопроводни, водопроводни и канализационни мрежи. Потенциалът на „умните материали“ е толкова голям, че буквално те могат да преобразят обкръжаващия ни свят към по-добро, като избавят хората от множество битови проблеми и създадат отлични перспективи за интегриране на устойчиви решения в транспорта, промишлените зони и градската среда. Нашата мисия е грижа за хората чрез подкрепа на проекти за трансформация на индустрията и модернизация на инфраструктурата, за да се гарантира чиста вода и защитена природа“, коментира Христо Лазаров, управител на компанията.

Христо Лазаров, управител на „ЕЙЧ ЕЛ ЕС ТРЕЙД“ ЕООД

Наградата от националния конкурс „Най-зелените компании на България” признава усилията им за създаване на широка мрежа от „зелени партньорства“ с водещи производители на „материали от ново поколение“, които осигуряват ДОКАЗАН ПРОИЗХОД, КАЧЕСТВО БЕЗ КОМПРОМИС И ДОБРА ЦЕНА за портфолиото на фирмата. Компанията си партнира с повече от 70 представители на различни бизнес сектори и институции, които работят в строителството и ютилитис сектора. Ключово е сътрудничеството с водещи производители на изделия от иновативни и високотехнологични материали последно поколение. Така за новоизградената инфраструктура може да се гарантира издръжливост, най-добри икономически показатели, екологичност и нисък въглероден отпечатък. Този директен контакт дава допълнителна гъвкавост при нужда от решения извън продуктовите каталози и стандартни производствени линии.

„ЕЙЧ ЕЛ ЕС ТРЕЙД“ ЕООД е незаменим партньор, когато се изискват големи обеми без компромис в качеството. Усилията и ангажиментът на екипа е В БЪЛГАРИЯ ДА СЕ ИЗГРАЖДАТ НОВИ РЕЛСОВИ ПЪТИЩА С НАЙ-МОДЕРНИТЕ ТЕХНОЛОГИЧНИ РЕШЕНИЯ. „ЕЙЧ ЕЛ ЕС ТРЕЙД“ ЕООД е част от международната дистрибуторска мрежа на ArcelorMittal - най-големия производител в Европа на изделия, т.нар умна стомана. Корпорацията се стреми да бъде на „първа линия“ в усилията и инвестициите за декарбонизация на сектора, като превърне стоманата в предпочитан продукт не само заради здравината и изключителните технологични качества, но и заради по-ниския въглероден отпечатък и високата си рециклируемост.

За българския пазар се предлага пълната гама изделия за железопътната инфраструктура, както и всички специфични и иновативни решения. Подкрепата на компанията за „зелена” трансформация не спира само до транспортната инфраструктура. „ЕЙЧ ЕЛ ЕС ТРЕЙД” ПАРТНИРА И НА БЪЛГАРСКАТА ИНДУСТРИЯ, ОСИГУРЯВАЙКИ ПОСЛЕДНО ПОКОЛЕНИЕ ТРЪБИ с висока устойчивост и гъвкавост, екстремно големи диаметри и дължина, специални покрития, произведени от високотехнологични строителни полимери и „умни материали“. Тръбопроводните системи имат висока степен на издръжливост, специални покрития и гарантират опазването на водата и почвите от замърсители.

Фирмата представлява за българския пазар водещи производители на тръбопроводни системи с различен тип, в т.ч. и на технологичния гигант ФИРАТ. Те притежават един от трите най-големи и модерни производствени комплекса в Европа и над 100 патента и сертификати за иновации за строителни полимери и специализират в разработки и научни постижения, свързани с разработване на тръбопроводни системи с голям диаметър, които работят под високо налягане, в т.ч. тръби и фитинги за водоснабдяване с диаметър от 800 до 4000 мм, които издържат при налягане над 25 бара и с висока устойчивост при различен химичен състав, UV лъчи, микроорганизми и други въздействия на околната среда, както и канализационни системи oт полиетилен с висока плътност, над 100 години експлоатационен живот, до 2400 мм диаметър. Пълната информация за материалите можете да намерите на www.hlstrade.bg