ОП на КСБ

Зам.-председателят на ОП София Красимир Милушев отпразнува с колеги и приятели 70-и юбилей

На тържеството бе отбелязана и 25-ата годишнина на „Красстрой“ ООД

На 17 февруари зам.-председателят на Областното представителство (ОП) на Камарата на строителите в България в София Красимир Милушев навърши 70 години. Той отпразнува своя юбилей на изискано тържество в София заедно с членове на семейството си, колеги и приятели. На събитието бе отбелязана и 25-ата годишнина на създадената и управлявана от Милушев строителна фирма „Красстрой“ ООД. Събитието уважиха председателят на УС на КСБ инж. Илиян Терзиев, зам.-председателите на УС на КСБ инж. Иван Моллов и инж. Любомир Качамаков, който е и председател на ОП на КСБ – София, членове на ОблС на ОП София, инж. Егмонт Якимов, член на ИБ и УС на КСБ, Любомир Пейновски, председател на УС на „Европейски цифров иновационен хъб в сектор строителство“ и председател на СД на „Строителна квалификация“ ЕАД, Ренета Николова, прокурист и главен редактор на в. „Строител“, много гости.

„Радвам се, че на този двоен празник виждам толкова много приятели и съмишленици от Камарата на строителите в България. Щастлив съм, че мога да съм полезен на колегите си в КСБ. Искам да Ви уверя, че ще продължа да помагам за развитието на бранша и занапред“, заяви в началото Красимир Милушев. Той благодари и на екипа на „Красстрой“ ООД за успешната работа през годините и си пожела още много реализирани обекти.

Красимир Милушев получи поздравителни адреси от инж. Илиян Терзиев и инж. Любомир Качамаков.

„Приемете моите благодарности за професионализма, опита и компетентността, които влагате от дълги години, за да се развива и утвърждава авторитетът на КСБ в област София. Адмирации за активната Ви работа в ОП на КСБ – София, в търсенето на решения на предизвикателствата, пред които са изправени строителните фирми от региона. Поздравления и за успешното развитие на „Красстрой“ ООД, която с професионализма и безупречната си дейност през годините се утвърди като еталон в сферата на високото строителство“, се казва в поздравителния адрес от председателя на УС на КСБ.

В своето пожелание до юбиляра инж. Качамаков посочва: „Използвам случая да Ви благодаря за професионализма и енергията, които влагате в дейността Ви като зам.-председател на ОП на КСБ - София. Приносът Ви за развитието и утвърждаването на авторитета на най-голямото Областно представителство на Камарата е безспорен. Поздравявам Ви и за изпълняваните от ръководената от Вас компания обекти с високо качество и в срок, с което допринасяте за издигането на престижа на българския строител. Надявам се още дълги години да работим заедно за просперитета на отрасъла, а с него – и за икономическия растеж на България“.

Ренета Николова поднесе поздравителен адрес от Съвета на директорите и екипа на в. „Строител“ и

специално изработен от медията колаж със снимки на Красимир Милушев

от негови участия в работата на Камарата, от дейността му в ОП София и от съвместно подготвяни репортажи за изданието на КСБ за интересни обекти, реализирани от „Красстрой“ ООД.

„Приемете нашите най-сърдечни поздравления по повод 70-годишния Ви юбилей и 25 г. от създаването на „Красстрой“ ООД от името на Съвета на директорите и екипа на в. „Строител“! Благодарим Ви, че във Ваше лице изданието на КСБ винаги е имало не само истински партньор, но и добър приятел. С общи усилия работим за това да информираме нашите читатели за развитието и инициативите на ОП на КСБ – София. За нас е удоволствие да представяме интересните обекти, реализирани от управляваната от Вас компания с безкомпромисно качество. Надяваме се ползотворната комуникация между нас не само да продължи, но и да се развива. Използваме случая да Ви уверим, че винаги сте добре дошъл на страниците на в. „Строител“, се казва в поздравителния адрес от в. „Строител“.